Uitjes in Drenthe bij Grenzeloos en zo?  

Bent u op zoek naar leuke uitjes in Drenthe met uw familie, vrienden of collega’s? Grenzeloos en Zo heeft een breed arrangementenpakket voor jong en oud. Grenzeloos en Zo biedt verschillende pakketten aan, zodat er voor iedereen een leuke optie bij zit. Geen familiedag maar een heel weekend weg met uw familie? Zelfs dit is mogelijk met ons B&B arrangementenpakketten. Geniet van ons ontbijt en 3 gangen-menu in onze grote eetzaal. Even lekker wandelen of cultuur snuiven in de natuurrijke omgeving? Er zijn genoeg uitjes in Drenthe om te ondernemen bij Grenzeloos en Zo. In 2021 hebben wij meerdaagse arrangementen samengesteld om met uw familie, partner of vrienden te ondernemen.   

Welke uitjes in Drenthe bieden wij aan?  

Voor de complete beleving is een weekend weg met uw geliefde of familie een ware sensatie met onze arrangementenpakketten. Hier kunt u in 2021 gebruik van maken. Dit zijn onze mogelijkheden:  

  1. Tussendoortje Doldersum  

  1. Doldersum Trip Arrangement  

  1. Een vleugje Wellness   

  1. Even weg arrangementen   

  1. Grenzeloos genieten arrangementen  

  1. Arrangement de ‘Vrijboer’  

Want uitjes in Drenthe zijn nog gezelliger met uw dierbaren. Het kort maar krachtige ‘Tussendoortje Doldersum’ pakket is een aanrader met uw partner. Neem heerlijk de tijd voor elkaar. Dit pakket is inclusief 2 overnachtingen, 2 ontbijtbuffetten en één keer een 3 gangendiner. Met het Doldersum Trip Arrangement kunt u zelfs 2 dagen achter elkaar genieten van een 3 gangendiner.  

Na een overheerlijke wandeltocht, lekker eten en relaxen op uw kamer is een fantastische sauna het toppunt van de ontspanning. Op 3.5 KM afstand, vindt u ‘'Sauna het Friese Woud’, waar u bij ‘Het vleugje Wellness pakket’ de hele dag gebruik kunt maken van deze wellness. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uitjes in Drenthe? Bekijk onze arrangementenpagina.   

Uitjes in Drenthe met de gehele familie?  

Zin in een dagje weg met de gehele familie? Wij bieden verschillende uitjes in Drenthe aan om te ondernemen met uw familie, vrienden of collega’s.  Denk aan:  

Dit zijn zowel binnen- en buitenactiviteiten. Zelfs als u met een kleine groep bent hebben wij van Grenzeloos en Zo leuke aangepaste draaiboeken gerealiseerd. Wilt u liever zelf de mogelijkheden samenstellen? Wij geven u ook de keuze om zelf u uitjes in Drenthe te organiseren door zelf een arrangement op maat samen te stellen.   

Onze pakketten 

Kastelen BosspelKastelen spelshowJan Plezier Tocht arrangement Pubquiz Moord in DoldersumIk hou van Holland Groepen tot 15 personen

| info@grenzeloosenzo.nl | 0521 - 387182 

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Openingstijden

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30), keuken van 12.00 - 20.00 uur. (Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)
 
Januari:Gesloten
Februari:Donderdag t/m zondag
Maart:Donderdag t/m zondag
April:Woensdag t/m zondag
Mei:Woensdag t/m zondag
Juni:Dinsdag t/m zondag
Juli:Dinsdag t/m zondag
Augustus:Dinsdag t/m zondag
September:Woensdag t/m zondag
Oktober:Donderdag t/m zondag
November:Donderdag t/m zondag
December:Donderdag t/m zondag

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl
Whatsapp 06 - 19633606

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo    Whatsapp Grenzeloos en Zo

 

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer... Afhaal   |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Snel naar

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Sitemap

 

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8,8 / 10 - 75 reviews

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu