Romantisch overnachten in Drenthe

Bent u op zoek naar een plek in Drenthe om romantisch te overnachten en ontbijten? B&B Grenzeloos en Zo is hier de juiste plek voor. ’s Avonds kunt u genieten van een drankje dat u in het restaurant kunt bestellen of zelf inschenkt in de zelfvoorzieningsbar in de B&B. De overnachting vindt plaats op een romantische locatie, in Doldersum, die vroeger fungeerde als boerderij.

Over B&B Grenzeloos en Zo

Een van de grote voordelen van de B&B Grenzeloos en Zo is dat hij is gelegen tussen twee bosrijke gebieden, namelijk Maatschappij van Weldadigheid en Nationaal Park Drents Friese Wold. Maak samen een romantische wandeling door de prachtige landschappen van Drenthe!

Vierhonderd meter vanaf de B&B ligt restaurant Grenzeloos en Zo, waar u de gemoedelijkheid voelt die zo kenmerkend is voor de provincie Drenthe. Een perfecte afsluiting van een romantische dag met uw partner.  

romantisch overnachten

De kamers van Grenzeloos en Zo

Geniet van een romantische overnachting in een van de zestien kamers die B&B Grenzeloos en Zo te bieden heeft. De meeste kamers beschikken over een heerlijk terras waar u met uw partner kan genieten van een prachtig ‘Drents’ uitzicht. Voel de wind door uw haren waaien en de zon op uw gezicht schijnen. Word wakker en hoor het geluid van de vogels en ervaar de rust van de Drentse omgeving. In de ochtend kunt u genieten van al het lekkers dat het ontbijt van B&B Grenzeloos en Zo te bieden heeft. Denk hierbij aan onder andere een lekkere jus de orange, verse croissantjes, chocoladebroodjes, pistoletjes, een breed scala aan beleg, een gekookt uit of yoghurt. Dat is nog eens lekker wakker worden!

De kamers zijn voorzien van boxspringbedden, een televisie, een zitje en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Met zijn 20 m2 en landelijke inrichting is het de perfecte kamer om u na een romantisch dagje met uw partner in terug te trekken. Er is alleen in de openbare ruimte Wifi, zodat u in uw kamer alle aandacht heeft voor elkaar en het prachtige uitzicht.

Geniet van een romantische omgeving

De omgeving van Drenthe heeft veel te bieden, waarbij de prachtige natuur van Drenthe steeds weer de basis vormt! De omgeving biedt diverse outdoor specialisten, boerenbedrijven met een verhaal, unieke themamusea en bijzondere ambachtelijke bedrijven. Door onze samenwerking met deze bedrijven ontstaan de arrangementen van Grenzeloos en Zo.

Voor wie aan de zesduizend hectare Drents-Friese Wold en de honderden hectaren bos van de Maatschappij van Weldadigheid niet genoeg heeft, zijn er de Weerribben, het Dwingelderveld, het Fochteloërveen, de Lindevallei en het Landgoed de Eese. En dat allemaal op een steenworp afstand van onze B&B. Rol ’s ochtends uit je bed en geniet van een wandeling in al het moois dat Drenthe te bieden heeft.

romantisch drenthe

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is een groot aaneengesloten natuurgebied op de grens van de Nederlandse provincies Friesland en Drenthe. Het Nationaal Park bestaat uit bos, heide en stuifzanden.

Zo’n groot aaneengesloten natuurgebied biedt ruimte aan diverse soorten planten en dieren. Bijzondere fauna zijn onder andere de boommarter, steenmarter, adder, ringslang, hazelworm, groene specht en de kamsalamander. Bijzondere flora zijn de stekende wolfsklauw, klokjesgentiaan, zonnedauw en lavendelheide.

De fiets- en wandelpaden van Drenthe

Het gebied rondom Grenzeloos en Zo staat bekend om zijn goede fiets- en wandelpaden. Fiets bijvoorbeeld de knooppuntenfietsroute, een fietsroute van 35 kilometer door het Nationale Park. Of de fietsroute door Noordwolde, Steenwijk en Vledder van maar liefst 60,8 kilometer.

Onze locatie is daarnaast een perfect startpunt om een wandeltocht te beginnen. Wilt u ook genieten van de prachtige natuur in Drenthe? Nabij Grenzeloos en Zo is meer dan 140 kilometer aan wandelgebied. Maak een romantische wandeling met uw partner door alle mooie plekken in Drenthe. In totaal zijn er veertig gemarkeerde wandelroutes vanaf het Drents Friese Wold te bewandelen.

In Nederland zijn er nog maar weinig écht stille plekjes. Om deze plekjes te vinden is Drenthe uitstekend geschikt. U wandelt over smalle, onverharde paadjes, onder prachtige loof- en naaldbomen en langs prachtige watergebieden. Na een lange dag kunt u terecht in ons restaurant met als uitvalsbasis uiteindelijk uw kamer, waar u weer even helemaal tot rust kunt komen.

| info@grenzeloosenzo.nl | 0521 - 387182 

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Openingstijden

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30), keuken van 12.00 - 20.00 uur. (Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)
 
Januari:Gesloten
Februari:Donderdag t/m zondag
Maart:Donderdag t/m zondag
April:Woensdag t/m zondag
Mei:Woensdag t/m zondag
Juni:Dinsdag t/m zondag
Juli:Dinsdag t/m zondag
Augustus:Dinsdag t/m zondag
September:Woensdag t/m zondag
Oktober:Donderdag t/m zondag
November:Donderdag t/m zondag
December:Donderdag t/m zondag

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl
Whatsapp 06 - 19633606

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo    Whatsapp Grenzeloos en Zo

 

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer... Afhaal   |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Snel naar

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Sitemap

 

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8,8 / 10 - 75 reviews

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu