Restaurant

In het knusse landelijke restaurant werkt Chefkok Gerard Slot het liefst met regionale, lokale producten.
 

Naar het restaurant

Bed & Breakfast

De B&B is gelegen tussen twee bosrijke gebieden, namelijk Maatschappij van Weldadigheid en Nationaal Park Drents Friese Wold.
 

Naar B&B

Sitemap

Familiedag

Is het dit jaar uw taak om een spetterende familiedag te organiseren voor jong en oud? In het mooie bosrijke Drenthe hebben wij leuke uitjes voor je samengesteld. Binnen en buiten.

Naar familiedag uitjes

Kerstdinergrenzeloos

3 -gangen € 32,50 p.p  4-gangen€ 39,50 p.p. 5-gangen€ 45,00 p.p.
Keuze uit 
-soep-koud of warm voorgerecht
-hoofdgerecht 
-nagerecht 
Keuze uit 
-soep
-koud of warm voorgerecht

-hoofdgerecht 
-nagerecht 
Keuze uit 
-soep
-koud voorgerecht
-warm voorgerecht

-hoofdgerecht 
-nagerecht 

Soepen 

1. Pompoensoep met gepofte kastanje en zure room  *vegetarisch*
2Tomatensoep met verse maggiplant en rundvlees balletjes 
3. Wildbouillon met garnituur van bospaddenstoelen, wild vlees, knolselderij, kwartelei en
    tuinkruiden

Koude Voorgerechten

1. Salade met gebakken geitenkaas en gewelde pruimen, noten en een dressing van
    honing *vegetarisch*
2. Carpaccio van Oerbiet, met rucola, olijfolie, bospaddenstoelen, pijnboompitten en Parmezaanse
    kaas *vegetarisch*
3. Proeverij van wild met hertencarpaccio, bitterbal van wild en paté van everzwijn

Warme Voorgerechten 

1. Gamba's met spekjes, rode ui, paprika, knoflook, bosui en aioli
2. Gebakken eendenlevertjes met linzen, rode uien confituur en sherry saus
3. Champignons in gorgonzolasaus , met room, knoflook, rode ui, bosui en kaas van de
     7 koeien *vegetarisch*

Hoofdgerechten 

1.  Schnitzel Doldersum met ui, champignon, kaas en spiegelei
2.  Hunebed Varkenshaas op een heide van spinazie met bospaddenstoelensaus
3.  Runderstoofpot,  met prei, wortel, aardappel
4.  Diamanthaas van het rund met kruidenboter 
5.  Biefstuk en burger van hertvan hert met wildsaus
6.  Eendenbout, geconfijt met sinaasappelsaus 
7.  Kabeljauw met spinazie, beurre blanc en garnaaltjes 
8.  Vis van het moment
9.  Quiche van aardappel, prei en kaas van de kaasboerderij de 7 koeien *vegetarisch*
10. Tagliatella met bospaddestoelen, spinazie, room, boursin en bosui *vegetarisch* 
 

Nagerechten 

1. Parfait van wilde bramen, schuim van vanille en een gel van dennennaalden
2. Kaneelijs met gebakken appel, karamelsaus en slagroom
3. Tiramisu met sinaasappelrasp
 

kerst landelijk

info@grenzeloosenzo.nl  0521 - 387182

Grenzeloos en Zo

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Januari: gesloten

Februari / maart / oktober /
november / december:
van donderdag t/m zondag

April / mei / september:
van woensdag t/m zondag

Juni / juli / augustus:
van dinsdag t/m zondag

**** Reviews ****

Beoordeling door klanten : 8.4/10 - 62 beoordelingen

       

Vanaf 11.00 uur geopend,
keuken van 12.00 - 20.00 uur

Op zondag v.a. 10.30 uur geopend.
(Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl

Facebook Grenzeloos en Zo   Twitter Grenzeloos

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer...  |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  
Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu