Restaurant

In het knusse landelijke restaurant werkt Chefkok Gerard Slot het liefst met regionale, lokale producten.
 

Naar het restaurant

Bed & Breakfast

De B&B is gelegen tussen twee bosrijke gebieden, namelijk Maatschappij van Weldadigheid en Nationaal Park Drents Friese Wold.
 

Naar B&B

Sitemap

Familiedag

Is het dit jaar uw taak om een spetterende familiedag te organiseren voor jong en oud? In het mooie bosrijke Drenthe hebben wij leuke uitjes voor je samengesteld. Binnen en buiten.

Naar familiedag uitjes

Kerstdinergrenzeloos

3 -gangen € 35,00 p.p  4-gangen€ 45,00 p.p. 5-gangen€ 49,50 p.p.
Keuze uit 
-soep-koud of warm voorgerecht
-hoofdgerecht 
-nagerecht 
Keuze uit 
-soep
-koud of warm voorgerecht

-hoofdgerecht 
-nagerecht 
Keuze uit 
-soep
-koud voorgerecht
-warm voorgerecht

-hoofdgerecht 
-nagerecht 

Soepen 

1. Mosterdsoep  met grove mosterd, room, spekjes en bosui  * kan vegetarisch*
2Tomatensoep met rundvlees balletjes  *kan vegetarisch*
3. Wildbouillon met garnituur van bospaddenstoelen,  garnituur van wildvlees  en bosui
   

Koude Voorgerechten

1. Salade  van eikenbladsla, rucola, veldsla, vijgen, geitenkaas, pecannote, balsamico en een kroketje van groente  *vegetarisch*
2. Gerookte Eendenborst, zuurkoolsalade met appel en amandelen, truffelsaus en gel van sinaasappel  
3. Wildpate, 3 soorten wildpate (fazant-reebok-wildzwijn) met een stroop van peren

Warme Voorgerechten 

1. Gamba's met spekjes, rode ui, paprika, knoflook, bosui en knoflooksaus
2. Wild-Quiche met wildzwijn gecombineerd met koolsalade en wildjus
3. Portobello met gorgonzolasaus, ui, bieslook, peterselie en sesam *vegetarisch*

Hoofdgerechten 

1.  Schnitzel Doldersum met ui, champignon, kaas en spiegelei
2.  Varkenshaas met bospaddenstoelensaus
3.  Hazenpeper
4.  Drentsche Ossenhaas met bospaddestoelen en jus van rozemarijn
5.  Entrecote van natuurrund met kruidenboter
6.  Wilde Ganzenfilet met wildsaus 
7.  Kabeljauw met een korstje van chorizo en saffraansaus
8.  Courgette gevuld met gnocchi, tomatensaus, paprika, ui, bospaddestoelen en kaas *vegetarisch*
9.  Kolonieschotel met wintergroenten, rosevalaardappelen, rozemarijn, pompoenpitten en fetakaas  *vegetarisch*

 

Nagerechten 

1. Kwark van 7 koeien met mango en walnotenijs 
2. Gebakken peperkoek met gepocheerde peer en caramelroomijs
3. Tiramisu met sinaasappelrasp
 

kerst

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren

Een kerstdiner Reserveren?

Aantal personen totaal

info@grenzeloosenzo.nl  0521 - 387182

Grenzeloos en Zo 

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Januari: gesloten
Februari / maart / oktober / november
/ december: donderdag t/m zondag
April / mei / september:
woensdag t/m zondag
Juni / juli / augustus: dinsdag t/m zondag

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30),
keuken van 12.00 - 20.00 uur
(Op gesloten dagen, voor groepen
in overleg geopend)

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo

         

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8.8 / 10 - 75 reviews

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer...  |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu