Heerlijk eten, bereid door een echte chef kok

U eet de gerechten van chef kok Gerard bij Grenzeloos!

Chef kok Gerard Slot

Gerard werkt al sinds 2007 bij Grenzeloos als kok, maar sinds 2011 zwaait hij de scepter als chef kok. Hij werkt met eerlijke, verse, waar mogelijk, regio producten die op ambachtelijke wijze bereid worden.

Ieder jaar verandert Gerard twee keer de menukaart, gericht op het seizoen en heeft hij iedere dag een ander dagmenu. Bij de buffetten worden de warme producten ambachtelijk bereid, maar zijn alle salades ook huisgemaakt. Laat u verrassen door de gerechten van de kaart.

Wij bieden u een warm welkom tijdens onze openingstijden. Deze tijden vindt u onderaan de pagina.

Verse groenten

Onze menukaarten

Proef de gerechten van onze chef kok Gerard tijdens een heerlijk diner of lunch. Wilt u met een grote groep komen eten, dan bieden wij een speciaal menu aan.

Lunchkaart 

Lekker lunchen kan bij ons van 12:00 tot 16:00 uur

A la Carte

Een compleet diner met keuze uit vele lekkere gerechten

Groepsdiner 

Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij verscheidene diner arrangementen

Sfeerimpressie

Gerard maakt heerlijke gerechten met verse producten uit de buurt. Bekijk hier enkele van de heerlijke gerechten en kom ze binnenkort zelf eens proeven!

Translate »