Familiedag in Overijssel / Grenzeloos en Zo  

Bent u op zoek naar een leuk familiedaguitje in de omgeving Overijssel? Bij Grenzeloos en Zo bent u hiervoor op de goede plek. Wij hebben een prachtige locatie voor uw familiedag in Overijssel. We hebben een groot aanbod aan familiedagpakketten. Deze pakketten zijn geschikt voor zowel jong als oud en alles wordt u uit handen genomen. Zo kunt u zorgeloos genieten. Wilt u liever een familieweekend? Dit is uiteraard ook mogelijk bij Grenzeloos en Zo. 

Familiedagactiviteiten in de buurt van Overijssel 

Een familiedag in Overijssel wordt nog leuker met onze familiedagspelen. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst 8 unieke spellen. Wat dacht u van een leuke quiz? Of toch liever Ik hou van Holland? Er is heel veel mogelijk. Neem voor meer informatie een kijkje tussen alle pakketten!  

Onze pakketten 

Kastelen BosspelKastelen spelshowJan Plezier Tocht arrangement Pubquiz Moord in DoldersumIk hou van Holland Groepen tot 15 personen

Een familiedag in Overijssel met een arrangement op maat  

Wilt u uw familiedag in Overijssel nog specialer maken? Kies dan voor maatwerk familiedaguitjes. U kunt eenvoudig al uw wensen doorgeven en dan maken wij er wat van!  

De activiteiten hierboven hebben we al vaak georganiseerd voor familiedagen in Overijssel. Dankzij onze mooie locatie zijn deze erg geschikt bevonden voor een leuke familiedag.  

Wilt u graag een dag organiseren bestaande uit meerdere activiteiten of een arrangement op maat? Het is ook mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen uit verschillende activiteiten. Voor een familiedag in Overijssel is dit mogelijk voor zowel de middag, avond of hele dag.  

Bij Grenzeloos en Zo zijn er geen grenzen. Voor jong en oud is er van alles  te doen. Wilt u een goedkope en gezellig familiedag beleven in de buurt van Overijssel? Neem contact op voor meer informatie. Wij kunnen dan alle mogelijkheden voor uw familiedag bespreken.  

Goedkope familiedag in Overijssel  

Gezelligheid hoeft niet veel geld te kosten. Daarom zijn onze familiedagen in de buurt van Overijssel niet duur. U kunt bij ons kiezen uit allerlei pakketten en ook een hele dag samenstellen. Hierdoor kunt u eenvoudig zelf de prijs bepalen. Weet u nog niet goed waar u naar op zoek bent? Neem dan zeker even contact op. Wij kunnen aan de hand van uw wensen een perfecte familiedag in Overijssel organiseren. 

Een gezellige familiedag in de buurt van Overijssel? Neem contact op! 

Wilt u een gezellige familiedag in Overijssel boeken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!  

| info@grenzeloosenzo.nl | 0521 - 387182 

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Openingstijden

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30), keuken van 12.00 - 20.00 uur. (Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)
 
Januari:Gesloten
Februari:Donderdag t/m zondag
Maart:Donderdag t/m zondag
April:Woensdag t/m zondag
Mei:Woensdag t/m zondag
Juni:Dinsdag t/m zondag
Juli:Dinsdag t/m zondag
Augustus:Dinsdag t/m zondag
September:Woensdag t/m zondag
Oktober:Donderdag t/m zondag
November:Donderdag t/m zondag
December:Donderdag t/m zondag

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl
Whatsapp 06 - 19633606

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo    Whatsapp Grenzeloos en Zo

 

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer... Afhaal   |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Snel naar

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Sitemap

 

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8,8 / 10 - 75 reviews

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu