Familiedag in Groningen | Grenzeloos en Zo

Op zoek naar een leuke familiedaguitje in de buurt van Groningen? Dan bent u bij Grenzeloos en Zo aan het juiste adres! Bij ons vindt u een prachtige locatie voor uw familiedag met een groot aanbod aan familiedagpakketten. Voor zowel jong als oud is er van alles te beleven en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Had u geen familiedag, maar een familieweekend in gedachten? Dit kan uiteraard ook bij Grenzeloos en Zo. 

Familiedag activiteiten in de buurt van Groningen?

Tijdens een familiedag is het leuk om met de hele familie een spel te spelen. Bij Grenzeloos en Zo kunt u kiezen uit 8 leuke en unieke familiedagspellen. Een leuke quiz?  Ik hou van Holland? Of toch het Kastelen Bosspel? Het kan allemaal. Neem een kijkje tussen onze pakketten voor meer informatie!

Onze pakketten 

Kastelen BosspelKastelen spelshowJan Plezier Tocht arrangement Pubquiz Moord in DoldersumIk hou van Holland Groepen tot 15 personen

Een familiedag met een arrangement op maat

Uw familiedag in Groningen echt uniek maken? Bij Grenzeloos en Zo kunt u ook terecht voor maatwerk familiedaguitjes. Geef uw wensen door en wij zullen er wat van maken. 
Bovenstaande activiteiten zijn al vaak georganiseerd voor familiedagen in de buurt van Groningen en zijn door de prachtige omgeving erg geschikt gebleken voor een leuke familiedag.

Wilt u graag een dag organiseren die bestaat uit meerdere activiteiten of een arrangement op maat? Dan is het uiteraard mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen uit verschillende activiteiten. Dit kan zowel voor een middag-, avond- of dagarrangement.

Bij ons is veel mogelijk, waardoor er voor iedereen in de familie wat te doe valt, zowel jong als oud. Een gezellige familie dag in de buurt van Groningen? Grenzeloos en Zo!

Goedkope familiedag in Groningen 

Gezelligheid hoeft niet veel te kosten vinden wij. Bent u dus op zoek naar een leuke en goedkope familiedag in de buurt van Groningen? Neem dan contact op met Grenzeloos en Zo. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende pakketten zoals bijvoorbeeld het Kastelen bosspel, Moord in Doldersum, Ik hou van Holland en nog veel meer andere leuke en goedkope familieactiviteiten! Weten jullie nog niet precies waar jullie naar op zoek zijn? Neem dan gerust contact op. Wij horen graag jullie wensen en zullen hier een passende activiteit voor vinden.

Contact opnemen

 

 

| info@grenzeloosenzo.nl | 0521 - 387182 

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Openingstijden

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30), keuken van 12.00 - 20.00 uur. (Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)
 
Januari:Gesloten
Februari:Donderdag t/m zondag
Maart:Donderdag t/m zondag
April:Woensdag t/m zondag
Mei:Woensdag t/m zondag
Juni:Dinsdag t/m zondag
Juli:Dinsdag t/m zondag
Augustus:Dinsdag t/m zondag
September:Woensdag t/m zondag
Oktober:Donderdag t/m zondag
November:Donderdag t/m zondag
December:Donderdag t/m zondag

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl
Whatsapp 06 - 19633606

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo    Whatsapp Grenzeloos en Zo

 

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer... Afhaal   |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Snel naar

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Sitemap

 

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8,8 / 10 - 75 reviews

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu