Goedkope en leuke Familiedag in Friesland

 Bent u op zoek naar een leuke en goedkope familiedag in de buurt van Friesland? Bij Grenzeloos en Zo vindt u een prachtige locatie voor uw familiedag. Wij beschikken over een groot aanbod aan familiedagpakketten en activiteiten die uw familiedag onvergetelijk maken. Voor zowel jong als oud is er bij ons van alles te beleven en niemand hoeft zich dan ook te vervelen. Had u geen familiedag, maar een familieweekend in gedachten? Dit kan uiteraard ook bij Grenzeloos en Zo. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Familiedag in de buurt van Friesland

Een familiedag in de buurt van Friesland wordt onvergetelijk dankzij onze leuke en unieke familiedagspelen. Een leuke quiz?  Ik hou van Holland? Of toch het Kastelen Bosspel? Het kan allemaal. Neem een kijkje tussen onze pakketten voor meer informatie!

Een familiedag met een arrangement op maat

Uiteraard begrijpen wij dat u zelf wensen heeft en in gedachte heeft wat u wilt doen tijdens uw familiedag. Bij Grenzeloos en Zo kunt u ook terecht voor maatwerk familiedaguitjes. Geef uw wensen door en wij zullen er wat van maken.

Onze activiteiten zijn al erg vaak georganiseerd voor familiedagen in de buurt van Friesland. Dankzij onze prachtige omgeving zijn wij erg geschikt gebleken voor een leuke familiedag. . Wilt u graag een dag organiseren die bestaat uit meerdere activiteiten of een arrangement op maat? Dan is het uiteraard mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen uit verschillende activiteiten. Dit kan zowel voor een middag-, avond- of dagarrangement.

Bij Grenzeloos en Zo zijn er geen grenzen. Er is voor iedereen in de familie wat te doen, voor zowel jong als oud. Op zoek naar een gezellige en goedkope familiedag in de buurt van Friesland? Neem een kijkje tussen onze onderstaande pakketten voor meer informatie of neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Onze pakketten 

Kastelen BosspelKastelen spelshowJan Plezier Tocht arrangement Pubquiz Moord in DoldersumIk hou van Holland Groepen tot 15 personen

Een leuke familiedag in Friesland voor weinig

Wij van Grenzeloos en Zo vinden dat gezelligheid niet veel hoeft te kosten. Bent u dus op zoek naar een gezellige en goedkope familiedag vol met leuke activiteiten in de buurt van Friesland? Neem dan contact op met Grenzeloos en Zo. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende pakketten zoals bijvoorbeeld het Kastelen bosspel, Moord in Doldersum, Ik hou van Holland en nog veel meer andere leuke en goedkope familieactiviteiten! Weten jullie nog niet precies waar jullie naar op zoek zijn? Neem dan gerust contact op. Wij horen graag jullie wensen en zullen hier een passende activiteit voor vinden.

Geen familiedag maar wel een bijzonder moment vieren? 

Wilt u geen familiedag vieren, maar wel een speciaal moment vieren? Dat kan ook bij Grenzeloos en Zo. Is er bijvoorbeeld iemand getrouwd of jarig? Een speciale dag verdient een speciaal programma. Daarom kunt u bij Grenzeloos naast genieten van de omgeving ook allerlei activiteiten ondernemen. Bovendien is in overleg van alles mogelijk en helpen we u graag er een unieke dag van te maken in de buurt van Friesland. Wist u dat u bij Grenzeloos ook verschillende zalen kan huren?

Een leuke familiedag in de buurt van Friesland? Neem contact op!

Allemaal ingewikkelde invulformulieren? Neem gerust contact op. Dan maken we er samen een mooie dag van!

Contact opnemen

| info@grenzeloosenzo.nl | 0521 - 387182 

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Openingstijden

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30), keuken van 12.00 - 20.00 uur. (Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)
 
Januari:Gesloten
Februari:Donderdag t/m zondag
Maart:Donderdag t/m zondag
April:Woensdag t/m zondag
Mei:Woensdag t/m zondag
Juni:Dinsdag t/m zondag
Juli:Dinsdag t/m zondag
Augustus:Dinsdag t/m zondag
September:Woensdag t/m zondag
Oktober:Donderdag t/m zondag
November:Donderdag t/m zondag
December:Donderdag t/m zondag

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl
Whatsapp 06 - 19633606

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo    Whatsapp Grenzeloos en Zo

 

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer... Afhaal   |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Snel naar

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Sitemap

 

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8,8 / 10 - 75 reviews

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu