Restaurant

In het knusse landelijke restaurant werkt Chefkok Gerard Slot het liefst met regionale, lokale producten.
 

Naar het restaurant

Bed & Breakfast

De B&B is gelegen tussen twee bosrijke gebieden, namelijk Maatschappij van Weldadigheid en Nationaal Park Drents Friese Wold.
 

Naar B&B

Familiedag

Is het dit jaar uw taak om een spetterende familiedag te organiseren voor jong en oud? In het mooie bosrijke Drenthe hebben wij leuke uitjes voor je samengesteld. Binnen en buiten.

Naar familiedag uitjes

Ons huidige team en hun beleving bij Grenzeloosenzo.  team grenzeloosenzo

 

Mijn naam is Gerard Slot , 32 jaar. Mijn functie is chef-kok en ben inmiddels al 10 jaar actief op de werkvloer in Doldersum. De ruime tijd zegt natuurlijk al dat ik het prima naar mijn zin heb. Je krijgt niet alleen de ruimte om je doelen in het bedrijf te halen, maar daarnaast ook voor de persoonlijke ontwikkeling. De werkgevers hebben aandacht en tonen ook altijd interesse in de mens achter de "werknemer". 

Ik ben Daphne Vergeer, 20 jaar oud, en ik werk al twee seizoenen bij Grenzeloos nu. 
Ik studeer zelf door de weeks in Groningen, maar in het weekend en in de vakanties kom ik terug naar mijn ouders die ook in Doldersum wonen.Ik werk met veel plezier in Eduard en Hellen hun restaurant. Het leuke aan het werk vind ik het gastencontact en de afwisseling. Ik heb geleerd dat er altijd dingen zijn die gedaan kunnen worden in een bedrijf en je nooit stil hoeft te staan, dus ook niet als er even wat minder gasten zijn. Tijdens de piekmomenten is het natuurlijk aanpoten, maar door goede communicatie met het team komt dit eigenlijk altijd goed. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, mede door de goede sfeer. Er wordt onderling altijd interesse in elkaar getoond wat de sfeer heel ontspannen en goed maakt. Ook wordt er rekening met ons gehouden. Afgelopen zomer was er bijvoorbeeld een hittegolf; dan worden er gelijk ventilatoren neergezet voor het personeel. Dus als jij nog op zoek bent naar een baan binnen een gezellig bedrijf met persoonlijke aandacht, zou ik zeker aanraden om bij Grenzeloosenzo te solliciteren. 

Even voorstellen! Mijn naam is Nienke Eijer ik ben 19 jaar oud, woonachtig in Noordwolde en werk bij Grenzeloosenzo in Doldersum. Daar sta ik in de keuken als keukenhulp en zorgen wij ervoor dat het eten door de bediening uitgeserveerd kan worden aan de gasten. Er hangt een fijne werksfeer, doordat wij als collega's elkaar kennen en de samenwerking daardoor makkelijker gaat. Doordat het een klein team is leer je elkaar ook sneller en beter kennen. Ook Hellen en Eduard zijn fijne mensen om mee en voor te werken, in overleg is er veel mogelijk. Tijdens de zomermaanden is het topdrukte en sta je geen moment stil. In de wintermaanden is het een stuk rustiger doordat er dan geen toeristen zijn. In beide gevallen vind ik het werk erg leuk en zit er altijd uitdaging in! In de tijd dat ik hier werk heb ik meerdere dingen geleerd, zo weet ik nu bijvoorbeeld hoe ik het eten mooi op de borden kan leggen en wat ik daarbij wel en niet moet doen. Maar ook dat het belangrijk is om overzicht te houden op momenten dat het druk is, dit lukt het best wanneer je blijft communiceren over wat je gedaan hebt met je collega's. Leuk als jij mijn nieuwe collega wordt!

Ik ben Ilse, 17 jaar, kom ook uit Noordwolde.
Ik vind de werksfeer+samenwerking erg prettig. Iedereen gaat goed en leuk met elkaar om en maakt hier en daar een grap.
Ik heb veel geleerd in het werk over horeca en hoe je het werk moet respecteren met hoe druk het soms is, maar ook dat het rustig kan zijn. Natuurlijk heb ik ook een hele leuke baas!  Gezellig als jij er ook bij komt!

Mijn naam is Frances, ik ben 22 jaar en ik ben ongeveer twee jaar geleden begonnen met werken bij Grenzeloosenzo in Doldersum. Op mijn eerste werkdag ben ik gelijk begonnen met werken in de bediening op het terras en in het restaurant, ondanks dat ik geen enkele horeca ervaring had. Ik heb alles in korte tijd geleerd: binnen het bedrijf is er dus veel ruimte om te leren. Omdat Grenzeloos relatief klein is, zijn de werkzaamheden op een dag heel divers. 's Middags houd ik me bijvoorbeeld bezig met bestellingen opnemen, drankjes uitserveren, cappuccino's en ijsjes maken, lunch uitserveren en tafels indekken en bestek poleren voor de à la Carte 's avonds.
's Avonds volgt het à la Carte gedeelte, het uitleggen van de menukaart, het opnemen van bestellingen en het uitserveren van gerechten. Op een dag hoef je dus geen moment stil te zitten! In de zomer maken we soms lange dagen en is het hard werken, maar dat doen we als team en dat hoort erbij.
Het leukste aan het werken bij Grenzeloos vind ik het contact, zowel met gasten in het restaurant als met collega's. Mensen uit de B&B komen vaak meerdere keren eten, en maken gezellig een praatje met je. Daarnaast hebben we hebben een ontzettend leuk en gezellig team van collega's; na een werkdag eten we vaak met elkaar. Hellen en Eduard zijn hele hardwerkende en lieve mensen. Ze hebben veel aandacht voor hun personeel, zijn heel geduldig en staan altijd open voor een gesprek.  

Hallo,
ik ben Naomi Veenstra en ik werk inmiddels al 4 jaar bij Grenzeloos en ik heb het heel erg naar me zin. Ik woon op dit moment in België maar als ik in de weekenden en vakanties thuis kom ben ik altijd welkom.
4 Jaar geleden ben ik begonnen in de afwas en ik werk inmiddels in de bediening. De werksfeer onder iedereen is goed, het is altijd gezellig maar als het druk is en we moeten hard werken dan is de samenwerking ook goed. Je staat ook bijna nooit stil. Tijdens het hoogseizoen zit het zo'n beetje iedere dag het terras wel vol, en in de voor- en na seizoenen staan er meestal groepen op de planning. Als er wel een dag is waar het wat minder druk is zijn er altijd wel klusjes te doen. In de 4 jaar dat ik hier nu werk heb ik enorm veel geleerd. Ik had nog helemaal geen ervaring in de horeca en ze hebben me hier super in begeleid. Ik heb geleerd dat communiceren onderling en naar de mensen toe super belangrijk is en dat de mensen het ook altijd wel leuk vinden als er een praatje met ze wordt gemaakt. Het leukste aan het werk vindt ik dan ook de samenwerking onderling en het contact met de mensen, 4 jaar geleden had ik waarschijnlijk wat anders gezegd, maar doordat ik hier ben komen werken heeft het mijn beeld veranderd.

Hoi hoi,
Ik ben Samantha Kuik, ben 20 jaar oud en woon in Noordwolde. Ik werk al dik 3 jaar bij Grenzeloosenzo. Als bijbaantje. Ik heb eerst een jaartje in de afwas gestaan, maar mocht al gauw in de keuken staan als hulpje. Wat ik voornamelijk doe is borden opmaken, frituren, broodjes opmaken, koude sauzen maken bijna alles behalve vlees bakken, aardappelpuree maken en nog wat dingen. Door de jaren heen heb ik heel wat geleerd bijvoorbeeld: laat nooit  brood in de oven staan terwijl je op pauze gaat. Maar vooral hoe je lekkere dingen moet maken zoals: tonijnsalade, knoflooksaus, champignons in bier beslag heeeerlijk. Omdat je in een klein team werkt is de sfeer heel fijn. Iedereen kent elkaar en er wordt altijd interesse getoond. In de zomer dan is het topdrukte, want dan zijn er altijd toeristen, groepen, B&Bgasten (ze hebben ook nog een B&B) en gewone reserveringen. In de winter dan is het altijd wat rustiger, vooral in het weekend eters en ook nog wel groepen. Baas en bazin zijn flexibel, maar dat komt omdat je in de horeca werkt dan moet jij ook flexibel zijn, want het kan natuurlijk voorkomen dat je soms eerder moet komen, later mag beginnen of je bent spontaan vrij. Ik zeg gewoon, wil jij weten hoe het is om bij Grenzeloosenzo te werken, kom dan solliciteren!!

Hallo, 
Mijn naam is Sascha Hoogeveen en ben 15 jaar. Op het werk vind ik de werksfeer echt heel fijn. De mensen waarmee ik werk zijn heel aardig en als het nodig is je graag helpen. De samenwerking loopt eigenlijk altijd soepel. Zelf werk ik in de afwas en dat is soms wel druk, maar te doen! De drukste momenten zijn in de vakanties. Ik heb veel geleerd van werken in de horeca. Vooral in het omgaan met andere mensen. Eduard en Hellen zijn ontzettend aardige mensen en het is heel fijn om voor hun te werken. Kortom ik vind het dus de perfecte plek om te werken. 

Hey, 
Ik ben Asmara Veenstra, 19 jaar oud en woonachtig in Oldeberkoop. 
Inmiddels alweer 4 jaar werkzaam bij Grenzeloosenzo. Ik ben hier begonnen, omdat mijn tweelingzusje hier ook werkte. Zij had het heel erg naar haar zin. Ik werkte op dat moment in de supermarkt, maar had het daar niet naar mijn zin. 
Ik heb tot nu toe geen spijt gehad dat ik naar Grenzeloosenzo ben gegaan. De samenwerking onder alle collega's is goed en ik heb ook het gevoel dat we een hecht team zijn. 
Het bedrijf is klein en iedereen kent elkaar. Bij drukte werken we goed samen bij minder drukte hebben we altijd leuke gesprekken. Maar staan uiteraard niet stil. Ik heb super veel geleerd sinds ik hier aan het werk ben. Ik ben opener geworden en hoe leuk werken kan zijn. Het lijkt mij super leuk als jij ook bij ons team komt werken! 

Mijn naam is Floor Meijer, ik ben 16 jaar oud en werk nu een jaartje bij Grenzeloosenzo. 
Vorig seizoen stond ik in de afwas en dit seizoen ga ik werken in de bediening. Ik vind de werksfeer bij Grenzeloosenzo erg prettig. Iedereen toont interesse in elkaar en kent elkaar ook goed. In het zomerseizoen kan het er erg druk zijn, waardoor het werk soms zwaar is. In het winterseizoen is het vaak wat rustiger, doordat er dan geen toeristen zijn. Wat ik heb geleerd is dat het werk in de horeca erg zwaar en stressvol kan zijn, maar dat het ook erg gezellig is. Ik vind het samenwerken in een team erg leuk. Hellen en Eduard zijn erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk.  Leuk als jij eventueel mijn collega wordt!
 

Hallo, 
Ik ben Sanne Schipper, 16 jaar oud en werk al een tijdje bij Grenzeloosenzo. 
Ik heb het erg naar mijn zin, we hebben een heel gezellig hecht team, dat vind ik belangrijk. 
Aankomend seizoen ga ik van afwas naar bediening. Dus meer gastencontact en ook inchecken van B&B gasten. 
Voor mij op loopafstand, want ik woon in Doldersum. Word jij binnenkort mijn nieuwe collega?, Warm welkom. 

Beoordeling: 8.6 /10info@grenzeloosenzo.nl | 0521 - 387182 

Grenzeloos en Zo

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Openingstijden

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30), keuken van 12.00 - 20.00 uur. (Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)
 
Januari:Gesloten
Februari:Donderdag t/m zondag
Maart:Donderdag t/m zondag
April:Woensdag t/m zondag
Mei:Woensdag t/m zondag
Juni:Dinsdag t/m zondag
Juli:Dinsdag t/m zondag
Augustus:Dinsdag t/m zondag
September:Woensdag t/m zondag
Oktober:Donderdag t/m zondag
November:Donderdag t/m zondag
December:Donderdag t/m zondag

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl
Whatsapp 06 - 19633606

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo    Whatsapp Grenzeloos en Zo

 

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer...  |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Snel naar

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Sitemap

 

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8,8 / 10 - 75 reviews

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu