Ons huidige team en hun beleving bij Grenzeloosenzo.  team grenzeloosenzo

Mijn naam is Gerard Slot , 32 jaar. Mijn functie is chef-kok en ben inmiddels al 10 jaar actief op de werkvloer in Doldersum. De ruime tijd zegt natuurlijk al dat ik het prima naar mijn zin heb. Je krijgt niet alleen de ruimte om je doelen in het bedrijf te halen, maar daarnaast ook voor de persoonlijke ontwikkeling. De werkgevers hebben aandacht en tonen ook altijd interesse in de mens achter de "werknemer". 

Ik ben Daphne Vergeer, 21 jaar oud, en ik werk al drie seizoenen bij Grenzeloos nu. 
Ik studeer zelf door de weeks in Groningen, maar in het weekend en in de vakanties kom ik terug naar mijn ouders die ook in Doldersum wonen.Ik werk met veel plezier in Eduard en Hellen hun restaurant. Het leuke aan het werk vind ik het gastencontact en de afwisseling. Ik heb geleerd dat er altijd dingen zijn die gedaan kunnen worden in een bedrijf en je nooit stil hoeft te staan, dus ook niet als er even wat minder gasten zijn. Tijdens de piekmomenten is het natuurlijk aanpoten, maar door goede communicatie met het team komt dit eigenlijk altijd goed. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, mede door de goede sfeer. Er wordt onderling altijd interesse in elkaar getoond wat de sfeer heel ontspannen en goed maakt. Ook wordt er rekening met ons gehouden. Afgelopen zomer was er bijvoorbeeld een hittegolf; dan worden er gelijk ventilatoren neergezet voor het personeel. Dus als jij nog op zoek bent naar een baan binnen een gezellig bedrijf met persoonlijke aandacht, zou ik zeker aanraden om bij Grenzeloosenzo te solliciteren. 

Ik ben Ilse, 18 jaar, kom ook uit Noordwolde.
Ik vind de werksfeer+samenwerking erg prettig. Iedereen gaat goed en leuk met elkaar om en maakt hier en daar een grap.
Ik heb veel geleerd in het werk over horeca en hoe je het werk moet respecteren met hoe druk het soms is, maar ook dat het rustig kan zijn. Natuurlijk heb ik ook een hele leuke baas!  Gezellig als jij er ook bij komt!

Hallo,
ik ben Naomi Veenstra en ik werk inmiddels al 5 jaar bij Grenzeloos en ik heb het heel erg naar me zin. Ik woon op dit moment in België maar als ik in de weekenden en vakanties thuis kom ben ik altijd welkom.
5 Jaar geleden ben ik begonnen in de afwas en ik werk inmiddels in de bediening. De werksfeer onder iedereen is goed, het is altijd gezellig maar als het druk is en we moeten hard werken dan is de samenwerking ook goed. Je staat ook bijna nooit stil. Tijdens het hoogseizoen zit het zo'n beetje iedere dag het terras wel vol, en in de voor- en na seizoenen staan er meestal groepen op de planning. Als er wel een dag is waar het wat minder druk is zijn er altijd wel klusjes te doen. In de 4 jaar dat ik hier nu werk heb ik enorm veel geleerd. Ik had nog helemaal geen ervaring in de horeca en ze hebben me hier super in begeleid. Ik heb geleerd dat communiceren onderling en naar de mensen toe super belangrijk is en dat de mensen het ook altijd wel leuk vinden als er een praatje met ze wordt gemaakt. Het leukste aan het werk vindt ik dan ook de samenwerking onderling en het contact met de mensen, 5 jaar geleden had ik waarschijnlijk wat anders gezegd, maar doordat ik hier ben komen werken heeft het mijn beeld veranderd.

Hallo, 
Ik ben Sanne Schipper, 18 jaar oud en werk al een tijdje bij Grenzeloosenzo. 
Ik heb het erg naar mijn zin, we hebben een heel gezellig hecht team, dat vind ik belangrijk. 
Aankomend seizoen ga ik van afwas naar bediening. Dus meer gastencontact en ook inchecken van B&B gasten. 
Voor mij op loopafstand, want ik woon in Doldersum. Word jij binnenkort mijn nieuwe collega?, Warm welkom. 

Nienke Brouwer 
Amber Fabriek 
Britt Fabriek 
Remco Welsh
Nanke Mol 
Manon Eijer 

 

| info@grenzeloosenzo.nl | 0521 - 387182 

Wie verdient het om Grenzeloos te genieten?

Altijd weer de vraag: “Wat moet ik als cadeau geven?”

Heel eenvoudig, geef een Grenzeloos Belevenisbon! U koopt bij ons een Grenzeloos Belevenisbon voor het bedrag dat u zelf wil en de ontvanger kan deze bij ons inwisselen voor individuele activiteit, groepsactiviteit, of gewoon een heerlijke maaltijd.

BESTEL BELEVENISBON

Openingstijden

Vanaf 11.00 uur geopend (zondag v.a. 10.30), keuken van 12.00 - 20.00 uur. (Op gesloten dagen, voor groepen in overleg geopend)
 
Januari:Gesloten
Februari:Donderdag t/m zondag
Maart:Donderdag t/m zondag
April:Woensdag t/m zondag
Mei:Woensdag t/m zondag
Juni:Dinsdag t/m zondag
Juli:Dinsdag t/m zondag
Augustus:Dinsdag t/m zondag
September:Woensdag t/m zondag
Oktober:Donderdag t/m zondag
November:Donderdag t/m zondag
December:Donderdag t/m zondag

Grenzeloos en Zo Bed and Breakfast

Grenzeloos en Zo

Boijlerstraat 12
8386 XE Doldersum (Dr.)

T 0521 - 387182
E info@grenzeloosenzo.nl
Whatsapp 06 - 19633606

Twitter Grenzeloos   Facebook Grenzeloos en Zo    Whatsapp Grenzeloos en Zo

 

Belevenisbon Grenzeloos Drenthe

Bed & breakfast Grenzeloos en Zo
  Restaurant, B&B, groepen en meer... Afhaal   |   Reserveer tafel    |   Boek kamer    |   B&B arrangement    |  

Snel naar

Het restaurant
De bed & breakfast
Overnachtingsarrangementen
Familiedag arrangementen
Zakelijk

Sitemap

 

Grenzeloos en Zo

Beoordeling door klanten:
8,8 / 10 - 75 reviews

Grenzeloos en ZoGrenzeloos DrentheRestaurant in Doldersum, Drenthe
Grenzeloos
menu